banner3
banner2
banner1

PANAS

DI+
CINA
HK

PRODUK

Delta P Oxygen Making Machine

Delta P Oksigén Nyieun Mesin

1. hawa dikomprés ieu dilengkepan purifikasi hawa sarta alat perlakuan drying, hawa beresih jeung garing kondusif pikeun hirup layanan jangka panjang sieves molekular.
2. The pneumatic cut-off klep anyar diadopsi ngabogaan lawang gancang jeung nutup speed, teu leakage, hirup switching panjang, sarta bisa nyugemakeun prosés adsorption tekanan variabel remen jeung reliabiliti tinggi.
3. Desain prosés sampurna, seleksi sieves molekular anyar
Shelter Hospital Oxygen Plant

Pabrik Oksigén Rumah Sakit Panyumputan

1. Ngadopsi festival produksi oksigén anyar, terus ngaoptimalkeun desain alat, ngurangan konsumsi énérgi jeung investasi modal
2. Desain struktur parabot Compact, ngurangan aréa darat
3. Kinerja parabot stabil, kontrol purwakarta bakal ngahontal operasi otomatis pinuh, laju gagalna operasi taunan low
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangalusna
hasilna.

Maca deuiGO

Dina 1994 taun, parusahaan urang ieu diatur leuwih ti 40.000 méter pasagi tutuwuhan nu husus dina médis molekular sistem tabung oksigén, mesin nitrogén, sistem suplai oksigén sentral, sistem nyeuseup sentral, Unit compressor hawa, disinfector hawa, parabot purifikasi hawa dikomprés, ozon modular. generator. téhnologi Sihope boga 76 téknologi dipaténkeun, 12 patén-patén penemuan nasional (pausahaan mangrupakeun pilot perusahaan patén propinsi), dua produk anu kaasup dina Plan obor Nasional; tilu séri dipeunteun salaku produk téknologi tinggi propinsi.

ab1

ngajalajah urang jasa utama

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

  • nilai urang

HangZhou Sihope gawé bareng raket jeung desain profésional nasional jeung lembaga panalungtikan, inovasi téhnologis kontinyu, ngaronjatkeun kinerja sarta kualitas produk.

  • Integritas
  • Efisiensi
  • Profesionalisme
  • Inovasi

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • 27+

    HangZhou Sihope husus dina tutuwuhan separator Air saprak 1994 taun.
  • 300+

    Hiji tim kualitas diwangun ku 302 karyawan fokus kana pakasaban sorangan pikeun nyugemakeun sarat klien urang.
  • 24

    Kami ngantosan patarosan anjeun dina 24 jam per dinten.
  • 20+

    Pasar penjualan kami katutupan langkung ti 20 nagara.

panganyarna studi kasus

naon nyarita jalma

  • Jeff
    Jeff
    Abdi hoyong pisan cooperate sareng anjeun, Kusabab urang geus salawasna geus digawé dina prinsip silih benefit tur hormat keur pilihan silih urang. Di sagigireun tutuwuhan oksigén anjeun hébat!
  • Anne
    Anne
    HangZhou Sihope, Ieu anu kuring resep ngeunaan anjeun! Unggal-unggal kuring ningali yén anjeun narékahan pikeun ngalakukeun anu langkung saé - aya kahayang anu hadé pikeun kamajuan dina anjeun - sumanget anu hébat pikeun ngahontal hiji hal - kuring resep yén kuring cinta sikep éta kalayan jujur.
  • grace
    rahmat
    Anjeun mangrupikeun sababaraha jalma anu kuring tiasa ngobrol sacara bébas sareng gampang damel sareng hatur nuhun! - Kuring mikir kadang kuring jadi ambek jeung kesel - tapi anjeun ngatur kuring kacida alusna sarta ngan ngurus sagalana - anjeun super!! leres pisan..

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran. produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

ngalebetkeun ayeuna

wartos & blog

nempo leuwih
  • Ngabandingkeun ciri kinerja, kaunggulan jeung kalemahan tilu compressors hawa: screw compressor hawa, centrifugal compressor hawa, sarta reciprocating piston compressor.

    1. Screw compressor tipe screw compressor hawa. Minyak-nyuntik screw compressors hawa dipaké dina alat refrigeration. Kusabab struktur basajan maranéhanana sarta sababaraha bagian maké, aranjeunna tiasa gaduh hawa knalpot low dina kaayaan gawé kalawan béda tekanan badag atawa babandingan tekanan, sarta prov ...
    maca deui
  • Ku 2026, pasar pabrik pamisahan hawa global bakal ningali kamekaran anu ageung

    DBMR parantos nambihan laporan énggal anu disebut "Pasar Peralatan Pemisahan Udara", anu ngandung tabel data sajarah sareng ramalan taun. Tabél data ieu diwakilan ku "obrolan sareng grafik" sumebar dina halaman sareng gampang ngartos analisa lengkep. Persamaan pamisahan hawa ...
    maca deui
  • terminologi compressor hawa jeung pangaweruh patali

    (1), tekanan: tekanan anu dimaksud dina industri compressor nujul kana tekanan (P) Ⅰ, tekanan atmosfir baku (ATM) Ⅱ, tekanan kerja, nyeuseup, tekanan knalpot, nujul kana nyeuseup compressor hawa, tekanan knalpot ① tekanan The diukur kalawan tekanan atmosfir salaku titik nol ...
    maca deui