head_banner

produk

délta p oksigén nyieun mesin

Katerangan pondok:

Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo téknologi PSA (Pressure Swing Adsorption) panganyarna. Salaku produsén tutuwuhan oksigén PSA anu unggul, éta mangrupikeun motto kami pikeun nganteurkeun mesin oksigén ka para nasabah anu saluyu sareng standar internasional sareng hargana saing pisan. Kami nganggo bahan kualitas premium anu dibeli ti supplier pangsaéna di industri. Oksigén anu dihasilkeun dina generator oksigén PSA kami nyumponan sarat pikeun aplikasi industri ogé médis. Seueur perusahaan ti sakumna dunya nganggo pabrik oksigén PSA kami sareng ngahasilkeun oksigén di tempat pikeun ngajalankeun operasina.

Generator oksigén kami ogé dianggo di rumah sakit sabab pamasangan generator gas oksigén dina situs ngabantosan rumah sakit pikeun ngahasilkeun oksigén sorangan sareng ngeureunkeun kagumantunganana kana tabung oksigén anu dibeli ti pasar. Kalayan generator oksigén urang, industri sareng lembaga médis tiasa nampi suplai oksigén anu teu kaganggu. Perusahaan kami nganggo téknologi canggih dina ngadamel mesin oksigén.


Rincian produk

Tag produk

Prosés sistem

Sakabeh sistem diwangun ku komponén di handap: komponén purifikasi hawa dikomprés, tank gudang hawa, oksigén jeung alat separation nitrogén, tank panyangga oksigén.

1, komponén purifikasi hawa dikomprés

Hawa dikomprés anu disayogikeun ku compressor hawa mimiti diwanohkeun kana rakitan purifikasi hawa anu dikomprés. Hawa anu dikomprés mimiti dipiceun ku saringan pipa pikeun ngaleungitkeun kalolobaan minyak, cai, sareng lebu, teras teras dipiceun ku pengering beku pikeun ngaleungitkeun cai, saringan anu saé pikeun ngaleungitkeun minyak, sareng lebu. Sareng purifikasi jero dilaksanakeun ku saringan ultra-halus langsung saatosna. Nurutkeun kana kaayaan sistem kerja, Chen Rui Company husus dirancang susunan remover hawa dikomprés pikeun nyegah mungkin infiltrasi minyak renik, nyadiakeun panyalindungan nyukupan pikeun sieves molekular. Komponén purifikasi hawa anu dirancang kalayan saé ngajamin kahirupan saringan molekular. Hawa bersih anu dirawat ku komponén ieu tiasa dianggo pikeun hawa alat.

2, tank gudang hawa

Peran bak panyimpen hawa nyaéta pikeun ngirangan pulsa aliran hawa sareng janten panyangga; Fluktuasi tekanan sistem diréduksi, sareng hawa anu dikomprés dimurnikeun sacara lancar ngaliwatan rakitan hawa anu dikomprés pikeun ngaleungitkeun najis minyak sareng cai sareng ngirangan beban alat pamisahan oksigén sareng nitrogén PSA salajengna. Dina waktu nu sarua, nalika munara adsorption ieu switched, éta ogé nyadiakeun alat separation nitrogén oksigén PSA kalawan jumlah badag hawa dikomprés diperlukeun pikeun période pondok waktu pikeun gancang ningkatkeun tekanan, ku kituna tekanan dina munara adsorption gancang naek. kana tekanan kerja, mastikeun operasi anu dipercaya sareng stabil tina alat-alat.

3, alat separation nitrogén oksigén

Aya dua menara adsorpsi A sareng B anu dilengkepan saringan molekular khusus. Nalika hawa dikomprés bersih asup ka inlet Tower A sarta ngalir ngaliwatan tabung molekular ka outlet, N2 ieu adsorbed ku eta, sarta produk oksigén ngalir kaluar ti outlet munara adsorption. Sanggeus sababaraha waktu, ayakan molekular dina munara A ieu jenuh. Dina waktos ieu, Tower A otomatis eureun adsorption, hawa dikomprés ngalir kana Tower B pikeun nyerep nitrogén ngahasilkeun oksigén, sarta regenerasi Tower A tabung molekular. Regenerasi tina tabung molekular kahontal ku gancang ngurangan munara adsorption kana tekanan atmosfir ngaleupaskeun nitrogén adsorbed. Dua munara alternatif pikeun adsorption sarta regenerasi, oksigén lengkep jeung separation nitrogén, sarta terus kaluaran oksigén. Prosés di luhur sadayana dikawasa ku programmable program controllers (PLCs). Nalika purity oksigén tina tungtung knalpot diatur, program PLC fungsi pikeun otomatis ngosongkeun klep jeung otomatis ngosongkeun oksigén teu minuhan sarat pikeun mastikeun yén oksigén teu minuhan sarat teu ngalir ka titik gas. Nalika gas dileupaskeun, noise kirang ti 75 dBA ku silencer.

4, tank panyangga oksigén

Tanghi panyangga oksigén dianggo pikeun nyaimbangkeun tekanan sareng kamurnian oksigén anu dipisahkeun tina sistem pamisahan oksigén nitrogén pikeun mastikeun suplai stabilitas oksigén. Dina waktu nu sarua, sanggeus munara adsorption ieu switched, éta bakal ngecas sababaraha gas sorangan kana munara adsorption. Di hiji sisi, éta bakal ngabantosan menara adsorpsi pikeun ningkatkeun tekanan, sareng éta ogé bakal maénkeun peran dina ngajagaan lapisan ranjang. Éta bakal maénkeun peran anu penting dina prosés operasi alat.

Pedaran ringkes alur prosés

2

Pangiriman

r

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami