head_banner

produk

pabrik oksigén rumah sakit kabin mobile

Katerangan pondok:

Pabrik generator oksigén PSA didamel nganggo téknologi Pressure Swing Adsorption canggih. Sakumaha dipikanyaho, oksigén mangrupikeun 20-21% tina hawa atmosfir. generator oksigén PSA dipaké sieves molekular Zeolite pikeun misahkeun oksigén tina hawa. Oksigén kalayan purity tinggi dikirimkeun sedengkeun nitrogén diserep ku sieves molekular diarahkeun deui kana hawa ngaliwatan pipa knalpot.

Prosés Pressure Swing Adsorption (PSA) diwangun ku dua wadah anu ngeusi ayakan molekular sareng alumina diaktipkeun. Hawa komprési dialirkeun kana hiji wadah dina 30 derajat C sareng oksigén dihasilkeun salaku gas produk. Nitrogén dileupaskeun salaku gas haseup deui ka atmosfir. Nalika ranjang tabung molekular jenuh, prosésna dialihkeun ka ranjang anu sanés ku klep otomatis pikeun ngahasilkeun oksigén. Hal ieu dilakukeun bari ngamungkinkeun ranjang jenuh ngalaman regenerasi ku depressurization sareng purging kana tekanan atmosfir. Dua kapal tetep damel ganti dina produksi oksigén sareng regenerasi ngamungkinkeun oksigén sayogi pikeun prosésna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Téknis

Oksigén dihasilkeun dina generator oksigén purity tinggi urang meets standar AS Pharmacopeia, UK Pharmacopeia & India Pharmacopeia. Generator oksigén kami ogé dianggo di rumah sakit sabab pamasangan generator gas oksigén dina situs ngabantosan rumah sakit pikeun ngahasilkeun oksigén sorangan sareng ngeureunkeun kagumantunganana kana tabung oksigén anu dibeli ti pasar. Kalayan generator oksigén urang, industri sareng lembaga médis tiasa nampi suplai oksigén anu teu kaganggu. Perusahaan kami nganggo téknologi canggih dina ngadamel mesin oksigén.

Fitur anu penting tina pabrik generator oksigén PSA

• pinuh otomatis- sistem dirancang pikeun karya unattended.

• tutuwuhan PSA kompak nyokot saeutik spasi, assembly on skids, prefabricated sarta disadiakeun ti pabrik.

• Gancang mimiti-up waktos nyandak ngan 5 menit pikeun ngahasilkeun oksigén kalawan purity dipikahoyong.

• Dipercaya pikeun meunangkeun suplai oksigén kontinyu jeung ajeg.

• Ayakan molekular awét anu tahan sakitar 10 taun.

Aplikasi:

a. Metallurgy Ferrous: Pikeun tungku listrik pembuatan baja, blast tungku pembuatan beusi, cupola oksigén blasting sarta pemanasan sarta motong, jsb

b. Kilang lisah logam non-ferrous: Éta tiasa ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan biaya énergi, ogé ngajagaan lingkungan urang.

c. Prosés cai: Pikeun aeration oksigén prosés leutak aktip, reaeration cai permukaan, budidaya lauk, prosés oksidasi industri, oxygenation lembab.

d. Parabot ngaropéa kalayan tekanan tinggi dugi ka 100bar, 120bar, 150bar, 200bar sareng 250 bar sayogi pikeun ngeusian silinder.

e. Gas O2 kelas médis tiasa didapet ku ngalengkepan alat ngamurnikeun tambahan pikeun ngaleungitkeun baktéri, lebu sareng bau.

f. Batur: Produksi industri kimia, ngaduruk sampah padet, produksi beton, manufaktur kaca ... jsb.

Pedaran ringkes alur prosés

x

Tabel pamilihan sistem oksigén ayakan molekular médis

Modél eusi oksigén Nm³/h Dipasang fungsi KW Jumlah ranjang rumah sakit (sapotong)
SND-3Y 3 5 100
SND-5Y 5 7 150
SND-8Y 8 11 250
SND-10Y 10 15 300
SND-15Y 15 22 450
SND-20Y 20 30 600
SND-25Y 25 37 750
SND-30Y 30 37 900
SND-40Y 40 45 1200
SND-50Y 50 55 1500
SND-60Y 60 75 1800

Pangiriman

r

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami