head_banner

Tentang Kami

/about-us/

Hangzhou Sihope Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi nasional, ayana di Fuyang National High-tech Park, Hangzhou.

Dina 1994 taun, parusahaan urang ieu diatur leuwih ti 40.000 méter pasagi tutuwuhan nu husus dina médis molekular sistem tabung oksigén, mesin nitrogén, sistem suplai oksigén sentral, sistem nyeuseup sentral, Unit compressor hawa, disinfector hawa, parabot purifikasi hawa dikomprés, ozon modular. generator. téhnologi Sihope boga 76 téknologi dipaténkeun, 12 patén-patén penemuan nasional (pausahaan mangrupakeun pilot perusahaan patén propinsi), dua produk anu kaasup dina Plan obor Nasional; tilu séri dipeunteun salaku produk téknologi tinggi propinsi. Pausahaan urang teu ngan geus lulus YY / T 0287, ISO9000, 13485 sistem kualitas, tapi ogé dileler kaamanan produksi standarisasi tingkat 3 usaha, produk nasional jeung kualitas jasa démo integritas usaha, kualitas pangalusna nasional integritas benchmark demonstrasi usaha. The "Tekanan ayun Adsorption Téhnologi Panalungtikan Center" geus diadegkeun gawé bareng sababaraha lembaga panalungtikan ilmiah.

Diadegkeun dina
Wewengkon pabrik
Usaha koperasi

Sajauh ieu, aya leuwih ti 1000 usaha jeung lembaga médis dipilih produk urang. Dina raraga pikeun mastikeun kapentingan konsumén, parusahaan urang geus ngadegkeun hiji sistem manajemen kualitas sampurna, kalawan sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 jeung sertifikasi sistem manajemen kualitas alat médis sarta produk ketat sanggeus-jualan jasa tracking jeung sistem pengawasan, konsultasi Timely jeung konsumén pikeun éféktif mastikeun operasi normal pakakas. Sajaba ti éta, produk nu diékspor ka Korea, Sudan, Irak, Bangladés, Vietnam, Iran, Kazakhstan, Rusia jeung nagara jeung wewengkon séjén. Sihope bakal tetep dina tingkat tingkat luhur gumantung kana inovasi kontinyu, desain profésional sareng kaunggulan manufaktur.

Pausahaan gawéna raket jeung desain profésional nasional jeung lembaga panalungtikan sarta lembaga, inovasi téhnologis kontinyu, Ningkatkeun kinerja sarta kualitas produk. "integritas, efisiensi, profesionalisme, inovasi" mangrupakeun konsép inti urang anu boga tujuan pikeun nyadiakeun konsumén jeung kualitas hadé, leuwih dipercaya, leuwih énergi-nyimpen produk sarta nyieun hiji merk grand kelas munggaran.

Produk Sihope langkung aman, langkung merenah, langkung efisien tanaga, langkung pinter cerdas!

Roh nuju perjalanan anu langkung panjang!

Sertipikat

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.