head_banner

produk

pabrik oksigén rumah sakit panyumputan

Katerangan pondok:

Generator oksigén PSA mangrupikeun alat otomatis anu misahkeun oksigén tina hawa. Numutkeun kinerja tabung molekular, adsorption na nalika tekanan risen sarta desorption nalika tekanan leupas. Permukaan ayakan molekular sareng permukaan jero sareng interior ngeusi pori mikro. Molekul nitorgén gaduh laju difusi anu langkung gancang sareng molekul oksigén gaduh laju difusi anu langkung laun. Molekul oksigén anu enriched dina tungtungna ti munara nyerep.

Generator oksigén diwangun dumasar kana prinsip operasi PSA (tekanan ayun adsorption) sareng dikomprés ku dua menara nyerep anu dieusi ku tabung molekular. Dua munara nyerep anu meuntas ku hawa dikomprés (saméméhna dimurnikeun minyak, cai, lebu, jsb). Nalika salah sahiji munara nyerep ngahasilkeun oksigén, anu sanésna ngaluarkeun gas nitrogén ka atmosfir. Prosésna asalna dina cara siklus. Generatorna dikawasa ku PLC.


Rincian produk

Tag produk

 Mangpaat Oksigén

Oksigén nyaéta gas hambar. Henteu aya bau atanapi warna. Ieu ngawengku 22% tina hawa. Gas mangrupa bagian tina hawa nu dipaké pikeun ngambekan. Unsur ieu kapanggih dina awak manusa, Panonpoé, sagara jeung atmosfir. Tanpa oksigén, manusa moal bisa salamet. Éta ogé bagian tina siklus kahirupan stellar.

Mangpaat Umum Oksigén

Gas ieu dianggo dina sababaraha aplikasi kimia industri. Hal ieu dipaké pikeun nyieun asam, asam sulfat, asam nitrat jeung sanyawa séjén. Varian anu paling réaktif nyaéta ozon O3. Hal ieu dilarapkeun dina rupa-rupa réaksi kimiawi. Tujuanana nyaéta pikeun ningkatkeun laju réaksi sareng oksidasi sanyawa anu teu dihoyongkeun. Hawa oksigén panas diperlukeun pikeun nyieun baja jeung beusi dina blast furnaces. Sababaraha perusahaan pertambangan ngagunakeun éta pikeun ngancurkeun batu.

Pamakéan dina Industri

Industri ngagunakeun gas pikeun motong, las jeung lebur logam. Gas sanggup ngahasilkeun suhu 3000 C sareng 2800 C. Ieu diperyogikeun pikeun obor niup oksi-hidrogén sareng oksi-asetilena. Prosés las has sapertos kieu: bagian logam dihijikeun.

Seuneu suhu luhur dipaké pikeun ngalembereh aranjeunna ku manaskeun simpang. Tungtungna dilebur sareng solidify. Pikeun nyiksikan logam, hiji tungtung dipanaskeun nepi ka beureum. Tingkat oksigén dironjatkeun dugi komponén panas beureum parantos dioksidasi. Ieu softens logam jadi bisa hammered eta.

Oksigén atmosfir

Gas ieu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun énergi dina prosés industri, generator sareng kapal. Éta ogé dianggo dina kapal terbang sareng mobil. Salaku oksigén cair, éta ngaduruk suluh pesawat ruang angkasa. Ieu ngahasilkeun dorong diperlukeun dina spasi. Baju luar angkasa astronot deukeut ka oksigén murni.

Aplikasi:

1: Industri kertas sareng bubur pikeun pemutihan Oxy sareng delignification

2: Industri kaca pikeun pengayaan tungku

3: Industri Metalurgi pikeun pengayaan oksigén tina tungku

4: industri kimia pikeun réaksi oksidasi jeung incinerators

5: Cai jeung Wastewater treatment

6: las gas logam, motong na brazing

7: Budidaya lauk

8: Industri kaca

Pedaran ringkes alur prosés

x

Tabel pamilihan sistem oksigén ayakan molekular médis

Modél eusi oksigén Nm³/h Dipasang fungsi KW Jumlah ranjang rumah sakit (sapotong)
SND-3Y 3 5 100
SND-5Y 5 7 150
SND-8Y 8 11 250
SND-10Y 10 15 300
SND-15Y 15 22 450
SND-20Y 20 30 600
SND-25Y 25 37 750
SND-30Y 30 37 900
SND-40Y 40 45 1200
SND-50Y 50 55 1500
SND-60Y 60 75 1800

jasa kami

Kami parantos ngadamel séri unit pamisahan hawa ampir 20 taun. Kalayan dukungan sistem manajemen anu sampurna sareng alat manufaktur canggih, urang ngadamel perbaikan téknologi konstan. Kami parantos ngawangun kerjasama anu saé jangka panjang sareng seueur desain sareng lembaga riset. Unit separation hawa urang boga kinerja hadé tur hadé.

Perusahaan kami parantos lulus ISO9001: 2008 sertifikasi. Kami geus meunang loba honors. Kakuatan perusahaan urang terus ningkat.

Kami ngabagéakeun sadayana palanggan pikeun ngawangun kerjasama win-win sareng kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami