head_banner

Warta pausahaan

  • rinci dua rencana perawatan darurat pikeun gagal generator nitrogén

    Generators nitrogén ayeuna langkung seueur dianggo dina produksi, tapi nalika generator nitrogén gagal, éta kedah dirobih dina waktosna. HangZhou Sihope téhnologi co., Ltd. nyimpulkeun metode penanganan darurat anu sering kajantenan dina generator nitrogén sapopoé sapertos kieu, sareng kuring ngarepkeun éta bakal ngabantosan...
    Maca deui
  • Sihope ngajelaskeun sacara rinci dua rencana perawatan darurat pikeun gagal generator nitrogén

    Generators nitrogén ayeuna langkung seueur dianggo dina produksi, tapi nalika generator nitrogén gagal, éta kedah dirobih dina waktosna. Chenrui Air Separation Equipment Co., Ltd. nyimpulkeun metode penanganan darurat anu sering lumangsung dina generator nitrogén sapopoé sapertos kieu, sareng kuring ngarepkeun éta bakal ...
    Maca deui
  • Sihope Ngirimkeun Oksigén Murni Pikeun Perawatan Pasén Ka hareup

    Ngaleungitkeun kabutuhan tabung gas tradisional, Generator Oxair Oxygen PSA mangrupikeun alat médis anu kadaptar dina ISO 13485, anu sapinuhna patuh pikeun dianggo di sadaya rumah sakit sareng fasilitas kasehatan. Alat médis kualitas luhur ieu dirancang pikeun tahan sareng nganteurkeun konsisten, pu luhur ...
    Maca deui
  • Sihope Nyadiakeun Oksigén Pikeun Ngabantosan Ngagulingkeun Tambang Emas

    Kalayan catetan lagu anu saé saprak 1995, pikeun réliabilitas, betah pangropéa, kaamanan sareng panyalindungan diri pepelakan. Éta hartosna efisiensi anu signifikan dina karbon dina metode téknologi leach pikeun pamulihan emas sareng kedah ngabantosan tambang janten ékonomis sareng lingkungan pikeun m ...
    Maca deui
  • Sihope Fanfare Ushers Dina Golden Era Pikeun Generators Oksigén

    A aliran konstan oksigén murni penting pisan pikeun loba fungsi, teuing saeutik atawa kaluar tina kabutuhan ieu nempatkeun kahirupan dina bahaya, naha nu mangrupa produsén global ngarah tina sistem prosés gas ngadesek pamaké industri pikeun jettison peti konvensional sarta ngaganti aranjeunna ku safest. , panganyarna...
    Maca deui
  • Sistem Psa Nyalametkeun Hirup Sihope Bisa Ngabantosan Ngaronjatkeun Pasokan Oksigén

    Potensi kakurangan suplai oksigén médis sadunya kusabab pandémik coronavirus tiasa diréduksi ku masang sistem Pressure Swing Adsorption (PSA) di fasilitas kasehatan, saur Sihope, produsén global sistem prosés gas canggih. Mastikeun suplai oksigén anu dipercaya ...
    Maca deui
  • Lauk Deui Dina Menu Kalayan Téknologi Ngaronjatkeun Hasil Sihope

    Kalayan perikanan di sakumna dunya caket atanapi saluareun wates anu lestari, sareng saran kaséhatan ayeuna naroskeun kanaékan asupan lauk oily pikeun ngabantosan ngalawan panyakit jantung, pamaréntah ngingetkeun yén hiji-hijina cara pikeun nyugemakeun paménta konsumen nyaéta terus tumuwuhna akuakultur. .
    Maca deui
  • Kumaha Oksigén PSA Generators Gawé

    Hawa ngandung 21% Oksigén, 78% Nitrogén, 0,9% Argon sareng 0,1% gas renik anu sanés. Oxair Generator Oksigén misahkeun oksigén ieu tina Compressed Air ngaliwatan prosés unik anu disebut Pressure Swing Adsorption. (PSA). Proses Adsorpsi Pressure Swing pikeun ngahasilkeun gas oksigén anu diperkaya tina ...
    Maca deui
  • Jinis Jeung Prinsip Produksi Nitrogén Industri

    Alat-alat nyieun nitrogén diala ku misahkeun hawa jeung nitrogén tina bahan baku ngagunakeun hawa salaku bahan baku. Aya tilu jenis nitrogén industri: ◆Cryogenic hawa separation nitrogén Cryogenic hawa separation nitrogén nyaéta métode produksi nitrogén tradisional nu geus di rec...
    Maca deui
  • Métode Operasi Generator Oksigén

    1. Ngagantung unit utama pikeun lantai atawa Gunung témbok ka luar, tur masang filter gas; 2. Screw suplai oksigén colokan-di plat dina témbok atawa rojongan sakumaha diperlukeun, lajeng ngagantung suplai oksigén; 3. Sambungkeun outlet oksigén tina suplai oksigén ka port suplai oksigén tina s oksigén ...
    Maca deui
  • Kumaha Psa Nitrogen Generators Gawé

    Generator nitrogén nyaéta téknologi pamisahan gas canggih. Ayakan molekular karbon impor kualitas luhur (CMS) dipaké salaku adsorbent, sarta gas nitrogén-purity luhur disiapkeun ku misahkeun hawa dina suhu normal dina prinsip adsorption tekanan ayun (PSA). The di...
    Maca deui