head_banner

Warta

1. Screw compressor

Kompresor hawa tipe screwMinyak-nyuntik screw compressors hawa dipaké dina alat refrigerasi. Kusabab struktur basajan maranéhanana sarta sababaraha bagian maké, aranjeunna tiasa gaduh hawa knalpot low dina kaayaan gawé kalawan béda tekanan badag atawa babandingan tekanan, sarta nyadiakeun jumlah badag lubrication mun refrigerant nu. Minyak (sering disebut stroke baseuh) teu sénsitip sarta boga pangaturan aliran hawa alus. Ieu gancang nempatan rentang aplikasi tina badag-kapasitas reciprocating compressors, sarta eta terus ngalegaan ka rentang sedeng-kapasitas, sarta ieu loba dipaké dina katirisan jeung neundeun tiis. , AC jeung téhnologi kimiawi jeung alat refrigeration séjén.

20211110154949_25101

 

2. compressor centrifugal

Kompresor centrifugal nyaéta compressor rotary vane (nyaéta, kompresor turbo). Dina compressor centrifugal, gaya centrifugal dibikeun ka gas ku speed tinggi puteran impeller jeung pangaruh diffuser dibikeun ka gas dina saluran diffuser ningkatkeun tekanan gas. Dina poé mimiti, sabab compressor ieu ngan cocog pikeun low, tekanan sedeng jeung kali aliran badag, éta teu noticed ku jalma. Alatan ngembangkeun industri kimia jeung ngadegna rupa-rupa pabrik kimia skala badag tur refineries, compressors centrifugal geus jadi mesin konci pikeun compressing jeung transporting rupa gas dina produksi kimiawi, sarta nempatan hiji posisi penting pisan. Kalawan prestasi panalungtikan dinamika gas, efisiensi compressors centrifugal geus terus ningkat, sarta

Alatan ngembangkeun suksés téknologi konci kayaning tekanan tinggi sealing, aliran leutik jeung ngolah impeller sempit, sarta bantalan ngaganjel multi-minyak, éta geus direngsekeun runtuyan masalah dina ngembangkeun compressors centrifugal mun tekanan tinggi na rentang aliran lega, sahingga. rentang aplikasi tina compressors centrifugal ékspansi lega, meh bisa ngaganti reciprocating compressor dina sababaraha kali, sarta greatly dilegakeun ruang lingkup aplikasi.

 

3. Reciprocating piston compressor

Ieu salah sahiji jenis pangheubeulna dimekarkeun tina compressors. Kompresor piston gaduh sajarah panjang dianggo sareng ayeuna mangrupikeun kompresor anu paling sering dianggo. Kusabab rentang tekanan na lega, éta bisa adaptasi jeung rentang énergi lega, sarta boga kaunggulan speed tinggi, sababaraha silinder, énergi adjustable, efisiensi termal tinggi, sarta cocog pikeun sagala rupa kaayaan gawé; Kalemahanna nyaéta struktur kompléks, seueur bagian anu rentan, sareng siklus pangropéa pondok, Sénsitip kana stroke baseuh, geter impuls, stabilitas jalan anu goréng.

Screw compressor mangrupakeun alat komprési anyar, nu dibandingkeun jeung tipe reciprocating:

kauntungan:

①Mesin boga struktur kompak, volume leutik, spasi lanté kirang sarta beurat hampang.

②Efisiensi termal High, bagian machining pangsaeutikna, sarta jumlah total bagian compressor ngan 1/10 tina tipe piston. Mesinna ngagaduhan sababaraha bagian anu ngagem, operasi anu aman sareng dipercaya, sareng operasi anu sederhana sareng pangropéa.

③Gas henteu gaduh pulsation, sareng operasina stabil. Unit ieu ngagaduhan pondasi anu rendah sareng henteu peryogi yayasan khusus.

④Nyuntikkeun minyak kana rohangan rotor nalika operasi, janten suhu knalpot rendah.

⑤ Teu peka stroke baseuh, uap baseuh atawa sajumlah leutik cairan asup kana mesin, teu aya bahaya shock cair.

⑥ Ieu bisa dioperasikeun dina nisbah tekanan luhur.

⑦The stroke éféktif komprési bisa dirobah ku bantuan klep slide, sarta kapasitas cooling stepless bisa disaluyukeun tina 10 nepi ka 100%.

kakurangan:

Alat-alat perawatan minyak anu rumit diperyogikeun, sareng alat-alat sapertos separator minyak sareng cooler minyak kalayan épék pamisahan anu saé diperyogikeun. Noise relatif badag, umumna di luhur 85 desibel, sarta ukuran insulasi sora diperlukeun.

Dibandingkeun jeung tipe piston, tipe centrifugal boga speed tinggi, volume hawa badag, kirang maké mékanis, kirang ngagem bagian, pangropéa basajan, waktos kerja kontinyu lila, Geter leutik, operasi stabil, syarat dasar low, sarta kakuatan unit nalika volume hawa. nyaeta badag. Unit ieu hampang, ukuranana leutik, sareng nempatan daérah anu alit. Volume gas bisa steplessly disaluyukeun dina rentang 30% nepi ka 100%. Gampang komprési multi-tahap sareng throttling. Éta tiasa nyumponan sarat prosés kimia anu tangtu sareng gampang pikeun ngawujudkeun otomatisasi. Mesin skala ageung tiasa langsung didorong ku turbin uap industri anu ekonomis, anu ngagaduhan kauntungan ékonomi pikeun perusahaan anu nganggo uap panas runtah. Kakurangan nyaéta: frékuénsi bising anu luhur, konsumsi cai penyejukan anu ageung, operasi anu teu leres bakal nyababkeun surge.


waktos pos: Nov-22-2021