head_banner

Warta

DBMR parantos nambihan laporan énggal anu disebut "Pasar Peralatan Pemisahan Udara", anu ngandung tabel data sajarah sareng ramalan taun. Tabél data ieu diwakilan ku "obrolan sareng grafik" sumebar dina halaman sareng gampang ngartos analisa lengkep. Laporan panalungtikan pasar peralatan pamisahan hawa nyayogikeun analisa konci kaayaan pasar produsén alat pamisahan hawa, kalebet ukuran pasar, kamekaran, pangsa, tren, sareng struktur biaya industri. Nalika ngadegkeun pasar global ieu, urang kedah difokuskeun jinis pasar, skala organisasi, kasadiaan lokal, jinis organisasi pangguna akhir, sareng kasadiaan laporan pasar alat pamisahan hawa di Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa, Asia Pasifik, sareng Wétan Tengah. jeung Afrika. Tumuwuhna pasar alat pamisahan hawa utamina didorong ku kamekaran belanja R&D global, tapi skenario COVID pangénggalna sareng kalambatan ékonomi parantos ngarobih dinamika pasar lengkep.

Laporan panalungtikan pasar alat separation hawa panghargaan konsumén hasil pangalusna, sarta laporan dihasilkeun ku ngagunakeun métode terpadu jeung téhnologi pang anyarna. Kalayan laporan pasar ieu, langkung gampang pikeun netepkeun sareng ngaoptimalkeun unggal tahapan siklus kahirupan prosés industri, kalebet partisipasi, akuisisi, ingetan, sareng monetisasi. Laporan pasar ngalaksanakeun analisa éksténsif ngeunaan struktur pasar sareng ngevaluasi sababaraha bagéan pasar sareng sub-segmén industri. Henteu disebatkeun, sababaraha bagan parantos dianggo sacara efektif dina laporan pabrik pamisahan hawa pikeun nampilkeun fakta sareng data dina cara anu leres.

Diantara pesaing utama anu ayeuna damel di pasar pabrik pamisahan hawa, aya sababaraha Air Liquide (Perancis), Linde (Irlandia), Praxair Technology Co., Ltd. (Inggris), Air Products Co., Ltd. (AS), Messer Grup Co., Ltd. (Jerman), Taiyo Nippon Sanso Corporation (Jepang), Uig (AS), Enerflex Co., Ltd. (Kanada), Technex, Astim (Éropa), Bd | Sensors GmbH (Jerman), Toro Equipment (Eropa), Westech Engineering, Inc. (AS), Lenntech BV (Eropa), Gulf Gases, Inc. (AS), Linde (Jerman), Instrument & Supply, Inc. (Amérika Serikat). ), Jbi Water and Wastewater (Amérika Serikat), H2Flow Equipment Inc (Kanada), Haba Tuotteet (Amérika Serikat), Eco-Tech, Inc. (Amérika Serikat), Rcbc Global Inc (Jerman) jeung pausahaan séjén.

Pasar alat pamisahan hawa global diperkirakeun tumbuh tina nilai perkiraan awal $ 3.74 milyar dina 2018 ka nilai perkiraan $ 5.96 milyar dina 2026, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 6% salami periode ramalan 2019-2026. Paningkatan nilai pasar tiasa dikaitkeun kana paningkatan paménta pikeun produk photovoltaic sareng saluran tampilan plasma.

Dina raraga utamana ngartos dinamika pasar alat separation hawa di dunya, urang nganalisa pasar alat separation hawa global di wewengkon utama dunya.

Pandemik COVID-19 parantos nyiptakeun bottlenecks dina sadaya pipa industri, saluran penjualan sareng kagiatan ranté suplai. Ieu nempatkeun tekanan anggaran anu teu pernah kantos aya dina belanja perusahaan ku pamimpin industri. Ieu ningkatkeun paménta pikeun analisa kasempetan, pangaweruh ngeunaan tren harga sareng hasil kalapa. Anggo tim DBMR pikeun nyiptakeun saluran penjualan énggal sareng ngeusian pasar énggal anu teu dipikanyaho. DBMR ngabantosan para nasabahna ngembangkeun di pasar anu teu pasti ieu.


waktos pos: Nov-22-2021