head_banner

produk

KBA Dikombinasikeun Low Dew Point Compressed Air Dryer

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Model NO.: KBW

• Dimensi (L * W * H): 1400 * 600 * 2090mm

• jaminan: 1 Taun

• Kamampuh: 10,7m3 / mnt

• Regenerasi Mode: Purge Heatless

• Hawa Connection: 25mm

• spésifikasi: ISO

• tegangan: 110/220/380/440V

• Beurat: 300kg

• tekanan gawé: 0,6 ~ 1,0mpa

• Jaman Gawé: T = 4 ~ 20 mnt

• Cocog pikeun Compressor: 75HP

• mérek dagang: Sihope

• Asal: Zhejiang

Panjelasan Produk

Stabil konsisten tekanan outlet hawa titik embun

1. Desain disederhanakeun lumrah, pikeun mastikeun hawa dikomprés sarta waktu desiccantcontact nyaeta 4,8 detik, nyugemakeun sarat tina sarat titik embun hawa rengse;

2. Desiccant dryer 30% jumlah sésana, jeung santunan tina sepuh alam, pikeun mastikeun yén pangaruh garing;

3. diffuser badag, mastikeun airfloe lulus lapisan desiccant seragam, ngaleungitkeun fenomena aliran channel.

Kaleungitan hawa regenerasi kirang ti 12%

Desain laras mesin alus teuing, ngahemat 95% tina panas adsorption, nyimpen panas dipaké pikeun increse tahap regenerasi hawa hawa-regenerasi hawa, imorove kamampuhan nyerep pakakas, ngajadikeun regenerasi teleb.

Ngagunakeun klep kukupu jeung controllor program dipercaya nu bisa otomatis timing na otomatis switching, jalan stabil sarta dipercaya, unacted ku net listrik, tekanan sarta médan listrik.

Non basament, gampang waving.

Prinsip Kerja

Heatless regenerasi tipe adsorption dryer hawa dikomprés nyaéta pamakéan bahan desiccant sorangan microporous unik, nurutkeun Peta kapilér molekul cai dina hawa, dina waktos anu sareng nurutkeun relief tekanan ka desorp panas runtah ka pemanasan nepi ka take off adsorption nu. kalembaban. The dryer hawa dijieunna tina formulir tube kembar, handapeun program controller ngadalikeun, dua tabung dianggo dina gilirannana, hiji tube adsorp Uap, adsorption sejen kaluar pikeun regenerasi, siklus kontinyu pikeun jalan.

Émbaran parusahaan

Upami anjeun milih kami, anjeun pasti gaduh téknologi screw anu paling maju sareng jasa anu pangsaéna di dunya.

Yuanda nyadiakeun kualitas luhur ngahasilkeun sarta jasa pikeun generall industrials, pabrik industrials listrik, arsitéktur, pertambangan, tanaga, jsb, jaringan jasa kami diwangun ku distributor jeung agénsi ditugaskeun ku subsidiaries lokal, aranjeunna nyadiakeun layanan sampurna pikeun konsumén Yuanda urang ti sakuliah dunya.

Pangiriman

r

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami