head_banner

produk

Heatless Purge Desiccant Compressor Air Dryer

Katerangan pondok:

Numutkeun poko PSA, Uap dina hawa bakal adsorbed tur dikomprés ku appetency husus tina sorbent on uap nu. Mesinna tina struktur dua munara. Dina kadali PLC, dua munara bakal ngajalankeun ganti. Hiji munara adsorb Uap dina tekenan luhur sarta munara séjén ngalengkepan desorption uap jeung hawa garing dihasilkeun ku sorangan, sahingga tetep ngajalankeun circularly. Sanajan mesin bakal meakeun sababaraha hawa, konsumsi énergi komprehensif anu sakitu legana leuwih handap tina panas sourced regenerative dryer dumasar kana adsorption suhu variabel, jadi eta mangrupakeun compressing hawa loba dipaké tur mesin drying ayeuna.


Rincian produk

Tag produk

Prinsip gawé

Runtuyan pengering desiccant ieu ngalebetkeun prinsip kerja adsorpsi ayun tekanan sareng adsorpsi ayun suhu. Desiccant nyerep Uap cai dina kolom pengeringan sareng diregenerasi ku hawa bersih garing sareng dipanaskeun kualitas luhur dina kolom regenerasi ku difusi termal hawa sareng mékanisme bédana tekanan tinggi.

regenerasi heatless dryer hawa dikomprés dumasar kana prinsip PSA, make desiccant porous mun adsorb molekul cai pikeun air.drying dikomprés.

Fitur tutuwuhan containerized

• modél NO.: 3,8Nm3 / mnt-160Nm3 / mnt

• Métode Operasional: Kontinyu

• Mode pemanasan: Convective

• mérek dagang: Sihope

• Asalna: Hangzhou, Cina

• Struktur: Aliran hawa Drier

• Tekanan Operasi: Dryer atmosfir

• Cara Gerakan: Gabungan

• spésifikasi: Jerman Standar

• Kodeu HS: 8419399090

Panjelasan Produk

3.8Nm3/mnt-160Nm3/mnt Heatless Purge Desiccant Compressor Air Dryer

Spésifikasi Téknis

Hawa bersih: ≤ 12~15%
tekanan gawé: 0.6 ~ 1.0Mpa
eusi minyak inlet: ≤ 0.01ppm
Outlet tekanan hawa titik embun: -20 ~ -40C
Desiccant: aluminium diaktipkeun atawa siere molekular
Mangsa damel: 4 ~ 20 menit
Suhu inlet: 0 ~ 45C

Hot Tags: heatless purge desiccant compressor dryer hawa, Cina, pabrik, suppliers, pabrik, eksportir, seller, meuli, mesin misahkeun hawa, PSA nitrogén ngahasilkeun mesin ngajual, Minyak Halimun Filter seller, rupa filter seller, boosters nitrogén, Nitrogen Purify Set seller

Pangiriman

r

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami