head_banner

produk

tutuwuhan oksigén médis containerized

Katerangan pondok:

Pabrik produksi oksigén wadah Sihope mangrupikeun sistem ngahasilkeun oksigén anu diwangun dina wadahna. Oksigén dihasilkeun tina hawa dikomprés ku téhnologi pressure swing adsorbtion (PSA). Téknologi ieu misahkeun oksigén ti gas séjén dina hawa dina tekenan. Sistem hawa anu dikomprés ogé sistem pamisahan oksigén dihijikeun dina wadahna sareng ngagambarkeun solusi anu kompak pikeun anu henteu ngagaduhan rohangan pikeun sistem ngahasilkeun oksigén dina gedongna atanapi peryogi pabrik produksi oksigén dina kaayaan parah.

Sihope ngahasilkeun pepelakan wadahna, salaku hiji-hijina produsén solusi wadah pikeun ngahasilkeun oksigén, IN-HOUSE. Ieu ngandung harti, urang ngadalikeun unggal hambalan produksi urang jeung ku kituna pastikeun sagalana geus rengse dina standar urang.


Rincian produk

Tag produk

Fitur tutuwuhan containerized

Bisa diangkut (lulus pikeun angkat garpu sareng sudut ISO baut) Turnkey,
Solusi plug&play,
Dirancang pikeun luar - wadahna mangrupikeun panyalindungan anu saé ngalawan hujan sareng panonpoé,
Otomatis ngamimitian sareng ngeureunkeun operasi,
tekanan outlet baku 4 barG; tekanan luhur sadia on pamundut

Unit tiasa dilengkepan sistem panjagaan sareng alarm audio / visual salaku pilihan.

Spésifikasi Téknis

Kapasitas: 5 nepi ka 100 Nm3 / h
Kamurnian: 90%, 93%, 95%
wadahna ISO: standar 10ft., 20ft. atanapi 40ft.
Biaya operasi: 1,1 kWh/Nm3

Unit dirancang pikeun hawa ambient tinggi ieu dilengkepan insulasi wadahna sarta AC; permukaan diolah ku palapis husus.

Oksigén tina unit ngahasilkeun oksigén wadahna ieu dianggo dina seueur aplikasi sapertos perawatan kaséhatan, budidaya lauk, ozon, cai limbah, karya gelas, pulp-na-kertas jsb.

Pabrik produksi oksigén sélulér mangrupikeun desain solusi kompak pikeun di luar. Éta tiasa disimpen dina hateup gedong atanapi di daérah anu jauh. Upami Anjeun gaduh syarat husus, ulah ragu ngahubungan kami sarta kami bakal ngarancang anjeun solusi pikeun minuhan sarat Anjeun.

Pangiriman

r

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami